Partners

Met de gedachte beter samenwerken met sterke partners en leveranciers dan zelf overal het wiel voor uitvinden met kans op vaak banden plakken.

Microsoft en Google zijn marktleiders in diensten zoals e-mail, Agenda, Document beheer, Cloudopslag etc. Daarom geloven wij dat het beter is om van deze partijen gebruik te maken in plaats van eigen servers of samen werken met allerlei hosting partijen. Alleen al het vele onderhoud dat nodig is om de systemen veilig en up to date te houden maar ook het stroomverbruik en de backup systemen die nodig zijn zorgen er voor dat een eigen server vaak geen rendabele oplossing is. Bovendien hebben wij nog nooit een partijen gezien die betere diensten leveren dan Microsoft (Exchange / Office 365) en/of Google (G-Suite).

Toch moet je niet voor alle diensten bij wereld spelers zijn. Zo kunt u vaak beter terecht voor bijvoorbeeld het bouwen van website terecht bij een lokale partij. Maar ook voor het beveiligen van u pand met camera systemen kunt beter bij een lokale partij zijn. Zij begrijpen beter wat de klanten willen en kunnen daarom maatwerk leveren.

En dat geldt ook voor de aankoop van software en hardware. ICT Oirschot kijkt naar de wensen van U, levert maatwerk, verzorgt het onderhoud. Samen met lokale partners verzorgen wij voor een optimale dienstverlening.

Voor goed en snel internet kunt u bij vele grote partijen terecht. Echter zij komen niet bij u langs om te bespreken welke dienst voor u het beste is. En bij storingen belt u met een callcenter die niet op de hoogte zijn van u lokale situatie waardoor u vaak geen bevredigend antwoord krijgt. Om internet of televisie storingen op te lossen zijn wij uw partner. Dankzij de trainingen en de relatie die wij hebben met deze grote spelers kunnen wij sneller het probleem oplossen.

Wij zijn dealer van Ziggo en Trined voor internet, telefonie en digitale Televisie. En voor zakelijke telefonie zijn wij dealer van Voicedata.
Daarnaast hebben wij ervaring met alle grote spelers in de Nederlands markt.

Meer weten of vragen? Bel 0499-376000 of
neem vandaag nog contact op.