Zorgeloos ICT en TV,
daar staan wij voor
!

NO CURE NO PAY

Sinds 2003 hebben wij vele bedrijven en particulieren geholpen. Altijd op een no-cure no pay basis.

TRAAG?

Is uw computer, laptop of tablet traag geworden? Doet het apparaat niet meer wat u er van verwacht. Dan is het tijd dat u een deskundige naar laat kijken. Wij zorgen er voor dat uw apparaten weer malware en virus vrij zijn.

WiFi

Wifi geleverd door uw provider is te zwak en langzaam? Dan hebben wij betaalbare oplossingen voor U. Foto's veilig bewaren? Foto's automatisch overzetten van smartphone naar uw pc of meteen een backup in de cloud. Wij regelen het voor u. Gamen over internet vraagt snelheid, dankzij Ziggo en Trined is zeer hoge snelheid beschikbaar.

SOFTWARE en HARDWARE

Bent u op zoek naar software of nieuwe hardware? Dan bent u bij ons aan het goede adres, want wij leveren op maat conform uw wensen tegen gangbare marktprijzen en om het u makkelijk te maken doen wij graag de installatie van de gewenste software en sluiten wij het bij u thuis aan.

REPARATIES EN ONDERHOUD

Uiteraard In onze eigen werkplaats doen wij zelf reparaties en voorinstallaties. Indien gewenst halen wij uw apparatuur op en brengen het na reparatie weer terug en sluiten alles weer aan. Zorgeloos ICT is er ook voor U.

SLECHT BEELD?

Dankzij uitgebreide trainingen en opleidingen die wij hebben gehad van Ziggo kunnen wij uw TV en mediaboxen aansluiten, uw coax bekabeling doormeten en indien nodig verbeteren en daardoor storingen verhelpen. Zorgeloos TV kijken is er ook voor U.

Heeft u ook behoefte aan zorgeloos ICT en TV?
Neem dan vandaag nog contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.